You are here

Organizē mācības par HACCP izveides pamatprincipiem pārtikas uzņēmumos

Tālākizglītība

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs organizē semināru par sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipiem pārtikas aprites uzņēmumos.

Mācību struktūra: klātienē.

Mācību norise: tiek komplektēta grupa, datums tiks izziņots (septembra beigās/oktobra sākumā).

Norises vieta: Ozolnieki, Rīgas iela 34 (LLKC centrs).

Galvenās mācību tēmas:

  • HACCP definīcijas, likumdošanas prasības, HACCP ieviešanas priekšrocības/trūkumi;
  • Pārtikas nekaitīguma nodrošināšana uzņēmumā;
  • HACCP principi un to elastīga piemērošana. Laba higiēnas un laba ražošanas prakse.

Lektors: Svetlana Aļminoviča-Miļjanoviča.

Maksa: atkarībā no grupas lieluma (40-60 eiro).  

Pieteikšanās: https://www.mittoevents.com/haccp-klatiene/register

Kontaktinformācija: LLKC Tālākizglītības nodaļa, Kornēlija Indāne, tālr. 26148820, e-pasts – kornelija.indane@llkc.lv.