You are here
Organizē mācības par HACCP izveides pamatprincipiem pārtikas uzņēmumos
18. August 2022.
Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs organizē semināru par sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipiem pārtikas aprites uzņēmumos.
Mācību struktūra: klātienē.
Mācību norise: tiek komplektēta grupa, datums tiks izziņots (septembra beigās/oktobra sākumā).
Norises vieta: Ozolnieki, Rīgas iela 34 (LLKC centrs).
Galvenās mācību tēmas:
- HACCP definīcijas, likumdošanas prasības, HACCP ieviešanas priekšrocības/trūkumi;
- Pārtikas nekaitīguma nodrošināšana uzņēmumā;
- HACCP principi un to elastīga piemērošana. Laba higiēnas un laba ražošanas prakse.
Lektors: Svetlana Aļminoviča-Miļjanoviča.
Maksa: atkarībā no grupas lieluma (40-60 eiro).
Pieteikšanās: https://www.mittoevents.com/haccp-klatiene/register
Kontaktinformācija: LLKC Tālākizglītības nodaļa, Kornēlija Indāne, tālr. 26148820, e-pasts – kornelija.indane@llkc.lv.