Jūs atrodaties šeit

​Izveidots interneta rīks ES atbalsta pieejamības noteikšanai

Ekonomika

Interneta rīks izveidots ar mērķi palīdzēt jebkurai lauksaimniecībā, mežsaimniecībā vai lauksaimniecības produktu pārstrādē ieinteresētai personai ātri un viegli uzzināt, vai tā var pretendēt uz atbalstu kādā no Eiropas Savienības pasākumiem.

Lai veiksmīgu darbotos ar šo rīku, ir pievienota arī instrukcija, ar kuru iepazīstoties, varēsiet veikt darbības secīgi un nekļūdoties.

Rīks piedāvā izvēlēties atbalsta pieejamības pārbaudi trīs nozarēs:

  • Lauksaimniecība;
  •  Mežsaimniecība;
  •  Lauksaimniecības produktu pārstrāde.

Lauksaimniecības nozares sadaļā varat pārliecināties par savu atbilstību trīs aktuālās atbalsta aktivitātēs: Mazo lauku saimniecību atbalsts; Atbalsts ieguldījumiem lauku saimniecībās, Atbalsts ieguldījumiem lauksaimniecības infrastruktūras attīstībā.

Mežsaimniecības sadaļā varēsiet pārliecināties, vai jūs varat iegūt atbalstu ieguldījumiem mežsaimniecības infrastruktūras attīstībā.

Pārstrādes sadaļā ir iespēja pārbaudīt, vai jūsu plānotais projekts atbilst pasākuma “Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē” nosacījumiem.

Izmantojot interneta rīku, jums jāatbild uz jautājumiem, kuri sagatavoti, pamatojoties uz aktuālo Ministru kabineta noteikumu versiju, kas nosaka šīs aktivitātes ieviešanu.

Ja neatbildīsiet kādam no atbalsta saņemšanas kritērijiem, interneta rīkā jums tiks paskaidroti neatbilstības iemesli.

Interneta rīks pieejams LLKC interneta vietnē http://esatbalsti.llkc.lv/.

Interneta rīkam ir informatīvs raksturs, un tas negarantē finansējuma saņemšanu.

Precīzāku informāciju par jūsu atbilstību kritērijiem, kā arī konsultācijas par iespējamo projekta realizāciju varat saņemt tuvākajā LLKC birojā, kontaktinformācija pieejama ŠEIT

LLKC Ekonomikas nodaļa

Pievienot komentāru