Jūs atrodaties šeit
Pļaušanas serviss: Rekomendācijas nedēļai no 9. līdz 16. jūnijam
11. Jūnijs 2015.
Intensīvā skābbarības gatavošanas nedēļa ir noslēgusies. Šonedēļ gatavojama skābbarība no zālājiem, kuros dominējošie ir tauriņzieži, jo gan sarkanajam āboliņam, gan lucernai ir sākusies pumpurošanās fāze.
Kultivētajos zālājos pamatstiebrzāles – airenes, auzenes, timotiņš – ir savārpojušas. Ir īstais siena gatavošanas laiks.
Tauriņziežiem pagājušajā nedēļā proteīna daudzums ir sācis samazināties (skat. sālāju kvalitātes un ražības apkopojuma tabulu).
Silvija Dreijere,
LLKC Lopkopības nodaļas vadītāja
Pielikums | Izmērs |
---|---|
zalaju_kvalitates_un_razibas_apkopojums_2015.xlsx | 11.7 KB |
Pievienot komentāru